SKTB.nl De bus krijgt steeds
 meer fans Nieuws
Nieuwsbrief - Nummer 12 - 11 juli 2012
 
Tekstvoorstel met uitleg campagne

Op verzoek van Stichting BUS heeft VosLibert een standaardstukje (tool) geschreven met een korte uitleg over de campagne "De Bus krijgt steeds meer Fans". Deze tekst kan op websites en in folders/gidsen worden gebruikt, bijvoorbeeld in combinatie met het logo:

De bus krijgt steeds meer fans
Of je nu fan bent van Andre Rieu, van Di-rect, van het Paleis op de Dam, van Madurodam, van Berlijn of van Rome. Steeds meer mensen ontdekken de touringcar als dé manier om gezellig samen uit te gaan en comfortabel weer thuis te komen! Precies dit gevoel - het plezier en de bijzondere ervaringen die we al jaren samen met onze reizigers delen – willen we nu met heel Nederland delen. Daarom zijn we dit voorjaar met de sectorbrede campagne ‘de Bus krijgt steeds meer Fans’ van start gegaan. Bedoeld om de lol van busreizen te laten zien, maar ook om het uitdagende vak van touringcarchauffeur extra onder de aandacht te brengen. (vul hier de naam in van uw onderneming) is ook Fan.

Vouwbus 'De bus krijgt steeds meer fans'

Als ondersteunende actie bij de campagne van Stichting BUS heeft SKTB een kartonnen vouwplaat van 'De bus krijgt steeds meer fans' (klik hier voor de bijlage) laten maken. Deze vouwplaat is aan de voorzijde voorzien van een advertentie voor de basisscholen en op de achterzijde van een vouwbus in campagnekleuren. Deze advertentie wordt in opdracht van SKTB in september in een oplage van 8400 exemplaren via DUO Schoolmarketing naar alle basisscholen gezonden. De overige vouwplaten worden uitgedeeld bij beurzen en speciale acties. Op verzoek wordt u een voorbeeldexemplaar toegezonden. (Stuur een mailtje naar c.buijs@touringcar.nl) Desgewenst kunt u als promotie-actie voor uw touringcarbedrijf uw eigen variant van deze vouwbus laten maken.

U kunt daarvoor contact opnemen met Mirjam Snijdewint van M. Snijdewint grafische vormgeving: m.snijdewint@xs4all.nl of 0172-214662.

Samenstelling bestuur Stichting BUS
In verband met de campagne 'De bus krijgt steeds meer fans' is het bestuur van Stichting BUS uitgebreid met twee vertegenwoordigers van de vakbonden. Het bestuur bestaat nu uit de volgende personen: Pieter Hofstra, voorzitter (namens KNV Bus); Frans Schuitemaker, vice-voorzitter (Directielid Oad, namens KNV Bus); Willemien de Jong, lid (Directie De Jong Tours, namens KNV Bus); Hans Smits, lid (Directie Evobus, namens RAI Vereniging); Coby van Dongen, lid (Directie De Jong Intra, namens ANVR); Brigitta Paas, lid (vakbondbestuurder, namens FNV Bondgenoten); Peter Böeseken, lid (vakbondbestuurder, namens CNV Vakmensen); Nico Zethof, manager. Mocht u vragen hebben aan het bestuur van Stichting BUS, dan kunt u contact opnemen via n.zethof@touringcar.nl.
Veel busreizen naar de Floriade

Afgelopen vrijdag stond op NOS Teletekst het volgende bericht te lezen: "De Floriade in Venlo ligt op schema om uit de kosten te komen. Er zijn in drie maanden 1,2 miljoen kaarten verkocht,mede dankzij veel busreizen. De komende drie maanden moet de tuinbouwexpositie het vooral van  individuele bezoekers hebben. Het weer is daarbij van groot belang." 

Stichting BUS is verheugd om te lezen dat de Floriade veel bezoekers trekt en dat de touringcar daarbij een grote rol speelt. Gezien de grote belangstelling voor de Floriade is het misschien een goede suggestie om uw eigen dagtochten naar de Floriade ook op de Facebookapp aan te gaan bieden. Dan kunnen wij samen kijken of die individuele bezoekers alsnog busfans worden.

 
Postbus 19365, 2500 CJ Den Haag. Spui 188, 2511 BW Den Haag. Telefoon: 070 - 3751 777. Fax: 070 - 3455853.
Voor contact over de inhoud van deze Nieuwsbrief kunt u mailen naar: c.buijs@touringcar.nl, n.zethof@touringcar.nl of jaapvanhienen@touringcar.nl
© 2012 Stichting BUS | www.touringcar.nl